2011. október 21., péntek

Szívesen látott vendégek az őszi pihenőidőben

Október utolsó hetében beköszönt az őszi szünet, egy hétre elárvulnak az iskolapadok, pihenő idejét tölti a család. A Balaton környékén befejeződött a szüret, de az ősz tartogat még meglepetéseket.
 
A Balaton régió négycsillagos szállodái az őszi szünetre, október 28. és november 6. között felejthetetlen programokat kínálnak a család minden tagja számára. Balatonfüreden az Anna Grand Hotel**** Wine and Vital „Őszi szünet színházi előadással az Anna-bálok helyszínén” elnevezésű akciójában a gyerekek 10 éves korig ingyenesen élvezhetik a szálloda vendégszeretetét. A felnőttek svédasztalos pezsgős reggelivel kezdhetik a napot, az esti étkezés svédasztalos vagy 4 fogásos menü vacsora. 

A kikapcsolódás, feltöltődés színhelye a wellness részleg, ahol úszómedence, élményfürdő, jacuzzi, finn szauna merülőmedencével, infraszaunák, gőzkabin, élményzuhanyok, Kneipp-taposó és jégkút találhatók. A Beauty pedig a szépség szigete, ahol a bor csodatévő hatásait használva, Vinoterápiás kezelések kényeztetik a szépülni vágyókat.
A gyermekek játékos foglalkozásokon vehetnek részt és tökfaragásban is kipróbálhatják ügyességüket. Október utolsó éjszakáján gyermekkezek által készített egyedi lámpások világítanak majd az éjszakában.
Szombaton este borkóstolóval egybekötött exkluzív színházi előadáson vehetnek részt az érdeklődők a Pannon Várszínház jóvoltából. Haumann Péter előadásában élvezhető Platón: Szókratész védőbeszéde című műve.

Kultúra, hagyomány, wellness, bor és gasztronómia október és november hónap fordulóján.

A Balaton régióban barangolva Zalakaroson, a Hotel Karos Spa****  „Őszi Szünet Sztáranyukákkal: Szekeres Adriennel és Janza Katával” ajánlata kínál élményeket a család minden tagja számára. A gyermekek 12 éves korig a szálloda kitüntetettjei, díjmentesen pihenhetnek az őszi szünetben.

Tágas Spa Superior szobák vagy exkluzív lakosztályok közül válogathatnak a vendégek. Az egyedülálló, négyezer négyzetméteres Harmónia Spa Wellness részleg szolgáltatásai pedig a tökéletes ellazulás, feltöltődés szolgálatában állnak.

Félpanziós ellátásban igénybe vehetők a wellness életmód szerves részét képező táplálékok és a hagyományos ételválaszték is. A szálloda Éden étterme a magyar- és a nemzetközi konyha remekeit kínálja a vendégek asztalára.  A gyermekek az őszi szünet paradicsomába csöppenhetnek, ahol minden kis zugban meglepetésekkel találkozhatnak. Itt „Mesél az erdő” Ági néni jóvoltából, megelevenedik az „Apartman ház fantomja”, láthatóvá válik az „Illúziók világa”. Koncertek, zenés foglalkozások, játékos vetélkedők és sok érdekes program várja a szálloda lakóit.


A Közép-Dunántúli régióban egy Veszprém megyei apró település, Döbrönte öltözik őszi díszbe a vendégek fogadására. A Hasik Hotel**** csábító ajánlata az „Őszi szüneti Hasik kiruccanás”.
A Bakony nyugalmát élvezni vágyók egy valódi család- és gyermekbarát hotelben kapcsolódhatnak ki, a szolgáltatások színvonalát és a vendégszeretetet élvezve.
Bőséges svédasztalos reggelivel indulhat a nap, melynek végén a gyertyafényes vacsora teszi fel a koronát az étkezésekre. A szálloda wellness szolgáltatásai, a fedett uszoda, pezsgőfürdő, finn szauna és fittnesz terem lehetőségein kívül a sportolni vágyókat asztalitenisz, tenisz és minigolfpályák várják. A gyerekek remekül játszhatnak a szabadban a játszótéren, a kerti lengőtekével és óriás sakkal vagy a kellemesen meleg játszószobában. Érdemes kipróbálni, hogy vajon milyen is egy kiruccanás Hasik módra.




A Dél-Alföld gyöngyszemei október utolsó és november első napjaiban meglepetésekkel várják a vendégeket. Orosháza – Gyopárosfürdőn, a HotelCorvus Aqua**** kínálatában 14 éves korig a szállás és reggeli a szálloda ajándéka, mivel „Őszi szüneten a család”.
A hangulatos tóparti szállodában 5 pihentető éjszakát standard és superior szobákban vagy lakosztályokban, bőséges büféreggelit, ízletes vacsorát kínálnak a vízparti étteremben.
A felnőttek a szaunában pihenhetik ki fáradalmaikat és frissülhetnek fel a masszázs jótékony hatásai által. A legkisebbeket kedves óvó néni várja sok érdekes programmal. Szórakoztató játékok sora teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat.


Az ország egyik legszebb főterén, Kecskeméten található Aranyhomok Business ésWellness Szálloda**** - ban az
„Őszi szünet” 4 nap, 3 éjszaka kikapcsolódás tele programokkal!

Üdvözlő itallal és süteménnyel várják a vendégeket. Az elhelyezés a szálloda erkélyes, a város gyönyörű főterére néző superior szobáiban történik. Ébredés után bőséges büféreggelivel, a nap végén étlapról választható vacsorával kényeztethetik magukat az ízek szerelmesei

Napközben a Wellness Centrum alapszolgáltatásai, a medence, pezsgőfürdő, finn- és infraszauna, gőzkabin és fittness terem lehetőségei vehetők igénybe. A gyerekeket várja a Szórakaténusz Játékmúzeum-és Műhely és a Kerekerdő Kalandpark. Kellemes, pihentető őszi családi sétákra csábít a Vadaspark és az Arborétum.

Három régió, négy csillag és öt hotel. Az ország több pontján színvonalas szálláshelyeken, család- és gyermekbarát programokkal telhet az őszi szünet október 28. és november 6. között.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése