2011. szeptember 20., kedd

Szívek a vendégekért két középtáj határán


Berekfürdő a Hortobágy és Nagykunság határán, a Tisza tavi régióban alkáli-hidrogénkarbonátos és jódos gyógyvízéről nevezetes település. Száz esztendeje még a tanyavilág mindennapi életét élte, mígnem a geológusok figyelmének a középpontjába került, gazdag szénhidrogén bázist sejtve a vidéken. A kutatások nyomán valódi kincsre leltek, a reumatikus- és mozgásszervi megbetegedések természetes doktorára, az 56°C-os gyógyvízre.

Közvetlen a  Strandfürdő közelében, a Jász- Nagykun Szolnok megye Turisztikai védjegyével kitüntetett Thermál Hotel Szívek***+  szép természeti környezetben várja a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket.

A szálloda 38 kétágyas és franciaágyas, zuhanyzóval ellátott fürdőszobás szobája, melyből 6 két légterű családi szoba és 4 apartmanja klimatizált, hangulatos színvilágú, kényelmesen berendezett. Három éve nyílt családias hangulatú Vendégház kettő-, három-, négy-és ötszemélyes apartmanjai a családok elhelyezésére kiválóan alkalmasak.

Tanácskozások, üzleti-, baráti- és családi rendezvények szép helyszíne a 200 fő befogadóképességű, teljes technikai felszereltségű, természetes megvilágítású, teraszos  konferenciaterem. Kisebb létszámú eseményeknek a Vadászterem nyújt kellemes hátteret.

Nyári időszakban a kültéri medence vizében frissülhetnek fel a vendégek.
A szállodán belül kialakított fürdőben termálvizes medence, úszómedence és saját gyógyászati központ található. Rendszeres orvosi vizsgálatok mellett elektroterápiás kezelések, víz alatti masszázs, szénsav- és súlyfürdő, iszappakolás egészíti ki a termálvíz gyógyhatásait.
A wellness centrumban valódi masszázsbirodalom gondoskodik a testi-lelki felfrissülésről. Az érintés egybekapcsolódik az olajok jótékony hatásaival. A bőr egyensúlyát visszaadó narancsos-fahéj, a kényeztető, idegnyugtató mangó-barack, a relaxációs, a reumás panaszokra ható gyógyfüves  és gyulladt bőrfelületre nyugtató hatású levendula olaja varázserővel bír. A csokoládés masszázs méregtelenítő hatású, kakaóvaj tartalma hidratáló, a száraz, érzékeny bőrt selymessé varázsolja
A krémes kényeztetés a bőrregeneráló, kötőszövet erősítő szőlőmag, a bőrpuhító, hidratáló meggy, a zsírbontó ananász, a sejtek anyagcseréjét élénkítő fahéj és a feszültségoldó relax krémekkel történik.

Az éhes vendégeket az a’ la carte étterem gazdag választékkal, a magyar- és a nemzetközi konyha remekeivel várja.
Pihenés, gyógyulás és szíveslátás a Hortobágy szélén: Thermál HotelSzívek***+ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése