2011. szeptember 2., péntek

Háromcsillagos szállodák a Barlangfürdő vonzásában


Európa-szerte egyedülállóan, az ország egyik legszebben kiépített fürdőjével büszkélkedhet Miskolc egyik városrésze. Miskolctapolca fő vonzerejét a természetes barlangban található meleg vizes medencék jelentik. A Barlangfürdő előtti hatalmas park és csónakázótó látványa páratlan. Természeti adottságai következtében a település vonzó turisztikai célpont.  
A forrásvíz gyógyító hatású; bevált a vegetatív idegrendszer megbetegedései, a szívműködés idegi eredetű zavarai, valamint a vérnyomás emelkedés, ideges eredetű gyomorpanaszok és kimerültség ellen is.

Három csillag, három hotel, melyek szeretettel várják a gyógyulni, pihenni vágyó utazókat. 


A Barlangfürdőtől pár perc kellemes séta után érhető el a Tapolcai őspark szomszédságában álló Alfa Hotel és Wellness Központ***..
A szálloda egyesíti magában az eleganciát, a kényelmet, a széles körű wellness szolgáltatásokat, mégis összhatásában a családias hangulat a meghatározó.
16, többségében erkélyes szobával várja a vendégeket.
Az 50 fő befogadóképességű, klimatizált, mediterrán hangulatú La Fiesta étteremben a kellemes fürdőzés után megéhezők megtalálják kedvenc ételeiket. Jó ízek, kiváló borok és medencére néző kerthelyiség. Minden együtt van egy kellemes nyáresti hangulathoz.

A városrész szívében, a fürdőtől száz méterre található szálloda a  Bástya Wellness Hotel.*** nevet viseli.

Barátságos, meleg légkör fogadja a betérő vendégeket, akik többféle szobatípus közül választhatnak. A standard szobák zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, sarokkádas fürdőszoba található a körpanorámás, franciaágyas szobákban. A nappaliból és hálószobából álló lakosztály az előbbi-, a „Bástya- teraszos” lakosztály pedig az utóbbi tisztálkodó helyiséggel felszerelt.

A wellness központban számos üdítő szolgáltatás várja a modern fürdőkultúra szerelmeseit. Üzleti találkozók, elegáns vacsorák és esküvők szervezéséhez minden igényt kielégít az étterem közel száz főt befogadó különterme.
A First Class a’la carte étterem a nyári időszakban panorámaterasszal és fedett, szellős kerthelyiséggel fogadja a vendégeket.

„Első miskolci élmény dús szálloda”-ként találunk rá a városrész egy nyugodt, csendes részében épült Park Hotel***-re . Az élményeket pedig a gazdag programkínálat garantálja.

A 180 férőhelyes, 66 szobás szállodában két-, három- és négyágyas standard és  erkélyes lakrészek közül válogathatnak az ide érkezők.

„Szerelmi láng lobbantó” napokon vehetnek részt azok a párok, akik élnek a szálloda különleges kínálatával. Célja a minőségi idő felismertetése, ami nem más, mint az olyan együttlét, melynek az egymásra figyelés a lényege. A kellő időpontokban felkínált programelemek valóban közel hozzák a minőségi idő megélését.

Aki úgy érzi, hogy a mindennapok taposómalmában szükséges egy kis plusz energia, akkor keresve sem talál jobb ajánlatot  az „Adrenalin növelő napok”-nál. A szálloda ezen csomagjában belépők találhatók a Bobpályára és a Kalandtúra - parkba.

Három hotel, három különböző hangulat. Mindez a Barlangfürdő, a gyógyulás helyének vonzásában. A kínálat adott, a választás lehetősége az utazóké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése