2011. szeptember 5., hétfő

Vendéglátás a művészetek világában három ország határán

Az Őrség hazánk látnivalókban, természeti kincsekben, a történelmi múltat idéző értékekben, kulturális és szakrális emlékekben gazdag tájegysége. Egyike Magyarország természeti csodáinak, néprajzilag önálló, sajátos kultúrát megőrző táj. Az ország egyik legősibb magyar vidéke, melynek lakói a honfoglalás óta ezen a tájon élnek. Az Őrség elnevezés onnan ered, hogy az Árpád házi királyaink őrállókat telepítettek a vidékre. A vidék kapujában a magyar, osztrák és szlovén kultúrát és hagyományokat dédelgető település, hazánk legnyugatibb városa, Szentgotthárd fekszik.

A természeti csoda és a vidék neve szinte egybeforrott. Erdők, völgyek, tavak, a Rába-völgye, a magyarországi szlovénekről elnevezett Vendvidék, mely egyedülálló természeti adottságokkal rendelkezik és hazánk egyik legszebb érintetlen tava, a  Hársas-tó szemet gyönyörködtető és lélekemelő látványban részesíti és visszatérésre kényszeríti az utazókat.

A szépséget az idők kezdetétől kézzelfoghatóvá szeretné tenni az ember és műalkotásokkal rögzíteni az állandóságában is örökké változó pillanatokat.

A tájba illeszkedés és a művészetek múzsáinak hódolata jelenik meg a város központjában épített, modern belsőépítészeti megoldásokkal, művészeti galériával és őrségi motívumok harmóniájával berendezett Gotth’Art Wellness & Conference Hotel**** superior látványában. Kellemes kombinációja a modern művészet, a letisztult stílus, az időtlen értékek és századunk igényeinek.

Izgalmas színekkel, elegáns bútorokkal, művészeti alkotásokkal díszített 148 szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek mindegyike francia erkélyes, ahonnan csodás kilátás nyílik a szálloda kertjére, az Őrség és Ausztria zöld szívének vonzó tájaira.
A szobatípusok közül a standard, superior, De Luxe, az Elegant és Panoráma szobák, a 4 fő elhelyezésére alkalmas Junior Suite és Family Suite lakrészek , valamint egy tágas akadálymentesített lakosztály áll a vendégek szolgálatában.

A szálloda napi tevékenységétől elkülönítetten vehető igénybe a konferencia részleg, mely akár négyszáz fő befogadására is alkalmas. A hatalmas park adottságai lehetővé teszik akár több napos csapatépítő tréningek és családi rendezvények megtartását is. Elegáns környezet, igényekhez alkalmazkodó terek és a legmodernebb technika alkalmazása valósítja meg a szervezők álmát, a sikeres rendezvényeket.

Napjaink pihentető kikapcsolódásának szinte elengedhetetlen feltétele a wellness szolgáltatások igénybe vétele. Elérhető közelségben, a szálloda szomszédságában működő animációs termálparkban megvalósul a tökéletes kikapcsolódás élménye.
Álmaink válnak valósággá a mediterrán hangulatú, pálmafákkal és egzotikus növényekkel díszített fürdőben, ahol az üvegkupola alatt az örök tavasz birodalmában érzi magát a látogató.
A gyönyörű kertre nyíló terasszal kibővített étterem és grillterasz a kulináris élvezetek paradicsoma. Az organikus és bio alapanyagokból összeállított étrend tartalmazza a hagyományos specialitásokat, megfűszerezve a szálloda mesterszakácsának meglepetéseivel.

Nincs két egyforma nap, a varázslat pedig működik a konyhában is. A környezet pedig tálcán kínálja a lehetőségeket. Az erdő ajándékai, a gombák és a gyümölcsök, az Őrség híres tökmagolaja szemet és szájat gyönyörködtető variációkban kerül az asztalokra.

Az ellazulás tökéletes színhelye a konferenciaszinten található Café Baroque. Gyertyafényes vacsora, hangulatos bárzene és bársonyos borok. Barokk pompa.

Értékek, melyek felsorakoznak a szálloda neve mellett, mint csillagjainak fényei: regenerálódás, üzleti élet, család, aktív pihenés, művészet. Az élet különböző területei és fogalmai. Egy kifejezésben összefoglalva. Gotth’Art Wellness & Conference Hotel**** superior,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése