2011. július 7., csütörtök

Barokk ékszerdoboz patinás darabja


Eger, e barokk gyöngyszem a Bükk és a Mátra között fekszik. A város nevének említésekor kevés kivétellel mindenkinek a hősök jutnak eszébe. A kiváló várkapitány és az egri nők. A több mint ezeréves múlttal rendelkező megyeszékhely  Magyarország egyik történelmi borvidékének központja. A Bikavér, a Kadarka, a Leányka, Chardonnay, Merlot és számos  kiváló borfajta, melyek közös jelzője, hogy egri.  

A város nevezetességei, a Bazilika, Dobó tér, Szépasszonyvölgy, Fazola Kapu, Minorita templom, Vár, a múlt egy-egy ékes maradványa, mintegy bástyaként ölelik körül a szállodakomplexum, a  Hotel Eger***Park**** épületét. A század eleji barokk stílusban épült Park Hotel**** és a közel harminc éve épült Hotel Eger*** Észak-Magyarország egyik legmeghatározóbb szállodája.

A Hotel Eger*** modern berendezésű, A Park Hotel**** század eleji, polgári hangulatnak megfelelően berendezett épületszárnyban lakosztály, DeLux-, Superior és Classic szobák kerültek kialakításra.

Szakmai és családi rendezvények, konferenciák megrendezéséhez 1600 fős konferenciaterem és 12 kisebb terem áll rendelkezésre.

Beltéri wellness egységében úszó-és élménymedence, a finn szaunán kívül, infra-; aroma-; jég-; só-; fény-; gőzkabinok várják a kikapcsolódni vágyókat. .

Éttermei színes kínálattal várják a gasztronómia kedvelőit, már megnevezésükben is. A Fehér-, Sárga- és Zöld teremben gazdag svédasztalos étkezési lehetőséget kínálnak, a Park épületében Kávé- és Szivar Szalon teszi teljessé az asztali örömöket.

A Gesztenyés terasz, százéves fáival a város büszkesége. Az országban elsőként vízfüggönyös hűtéssel biztosítják a közel 300 fő zavartalan pihenését.

A gyermekbarát hotel a család minden tagjának kellő figyelmet szentel annak érdekében, hogy a pihenés és kikapcsolódás a teljesség élményével ajándékozza meg az utazókat.

Minden egy helyen: a barokk, a borok, a történelem, az elegancia és a kényelem.

A Hotel Eger***Park**** júliusban a Prémiumhotelek Hónap Szállodája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése