2011. július 6., szerda

Gyöngyszem az Óváros és a „tenger” között

Balatonfüred Balaton északi partjának központja, Magyarország első gyógyüdülő városa. Neve említésekor a híres Anna-bál, a Horváth ház, a Kossuth Forrás Kútháza, Blaha Lujza- és Jókai Villák kapcsolódnak képzeletünkbe. A reformkori óváros közvetlen közelében, a tóparton található Balatonfüred egyik szállodája, a Hotel Silver Resort****.
A hotel a történelmi múlt és a jelen találkozási pontján fekszik. A szálloda közvetlen közelében található kikötőből indul útjára a Kékszalag Vitorlás Verseny, a Balaton Bike Fest és egyéb autós-, motoros fesztivál helyszínei, gyalogtúrák és kerékpáros kirándulások kezdőpontjai találhatók szomszédságában.

A Silver Yacht kikötője elöl rajtol július 14-én a 43. Kékaszalag vitorlásverseny.

A kiváló környezeti adottságokkal rendelkező szálloda 58 kétágyas, erkélyes panorámás szobával, valamint 1 silver de lux apartmannal és 8 silver de lux lakosztállyal várja a vendégeket. Berendezésére a harmónia és visszafogott elegancia jellemző, mely egyedi színvilágában, mediterrán hangulatban kényezteti a testet és lelket egyaránt. Az egészséges életmód, a pihentető kényeztetés szerelmesei a Vénusz Wellness szolgáltatásokat igénybe véve, valóban újjászülethetnek.

A legkisebbek kényelméről a gyermek- és bababarát szolgáltatások gondoskodnak. A szállodában játszószoba, az Eszencia Étteremben játékkuckó, a szabadban játszótér és gyermekmedence is megtalálható.
Konferenciák, rendezvények lebonyolításához ideális helyszín a Lacus Pelso, 140 fős konferenciaterem és a mellette található Luna, Sol, Panoráma és Tihany szekciótermek.
Mindegyik természetes megvilágítású, sötétíthető és modern technikai eszközökkel felszerelt. A színtér adott, hogy a rendezvények sikere garantált legyen.

Több sztárvendég fellépett már a szállodában, nem kisebb személyiségek, mint Szentpéteri Csilla, Horgas Eszter.

A kulináris élvezetek híveit a szálloda Portunus  Étterme varázsolja el a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek kínálatával. A kikapcsolódás és a nyugalom időszakára a „Kávépillanatok” tehetik fel a koronát. Az étteremben péntek és szombat délutánonként kávéval, teával és házilag készült süteményekkel kedveskednek a szállóvendégeknek. 

Megnyitott a közvetlen vízparti  Eszencia Étterem & Borbár a Hotel Silver Resort**** udvarán!
A hagyományos magyar konyha és a modern gasztronómia eszenciáját nyújtja a megújult balatonfüredi étterem. Új étlapjukon a magyaros fogások, a balatoni fogasok, a reformkor Füreden bálozó nagyjainak kedvenc fogásai találhatók, melyekhez a legjobb balatoni borokat biztosítják. „Eszencia – a vízparti elegancia”

Ha Balatonfüred egyben tradíció és szellemiség, ugyanakkor modernség és dinamizmus, akkor a Hotel Silver Resort**** szépség és harmónia, egyszersmind szakértelem és vendégszeretet.

Hotel Silver Resort**** oldala 

Ha már Balatonfüreden járunk, kóstoljunk bele Magyarország egy kis szeletkéjébe, 1 percben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése