2011. július 15., péntek

Vadászat és kikapcsolódás Somogy varázslatos erdőrengetegében


A Zselic térsége Magyarország egyik legkevésbé fényszennyezett területe. A Nemzetközi Csillagoségbolt-park (International Dark Sky Park) címet Európában elsőként a Zselici Tájvédelmi Körzet nyerte el. Itt, az ország egyik legszebb természeti környezetében, különleges, varázslatos miliőben, a Zselici dombság erdőrengetegében épült fel az Ökoturisztikai és Konferenciaközpont.
Zseliskisfalud büszkesége a Hotel Kardosfa*** az egykori Esterházy vadászház kibővítésével várja a vadászni vagy kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A szálloda 23 szobája közül több kategóriában található kínálat. A vadász vendégek részére az egykori vadászház földszintjén alakítottak ki szobákat, melyek fegyverszekrénnyel felszereltek.
A kétágyas-, háromágyas-, családi szobák és az apartman közül 7, a hotel parkjára néző erkéllyel felszerelt.
A hotel berendezésében harmonikus, visszafogottan elegáns.

Konferenciák, szakmai-és családi rendezvények szervezésével és lebonyolításával szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére, melyek lehetséges helyszínei a 60 fő befogadóképességű konferenciaterem, illetve a hotel parkjában felállított rendezvénysátor. A hotel környéke kiválóan alkalmas munkahelyi csapatépítő tréningek lebonyolítására is.

A vendégek kényelmét szolgálja a beltéri úszómedence, a jacuzzi, a finn és infra szauna, a masszázs, a szolárium valamint a teniszpálya is.
A táj szépsége, a magával ragadó környezet kiválóan alkalmas túrázásra, természetfotózásra és vadmegfigyelésre. A környéken a vadászaton kívül lovaglás, horgászat, golf és a gyógyfürdők biztosítanak aktív pihenést a vendégek számára. Gyalogosan, kerékpárral vagy lovasfogattal bejárhatók a környező turista útvonalak, a természet szerelmeseinek örömére.

A hotel légkondicionált éttermében mindenki megtalálhatja kedvenc ételét, válogathat a hagyományos magyar ízek, változatos diétás- és vadételek közül és a reformkonyha követői sem maradnak éhesek. Tavasztól őszig az étterem teraszán grillételeket szolgálnak fel a vendégeknek. Ideális környezetben, esküvőszervező biztosításával megvalósítható, hogy a „Nagy Nap” igazán szép emlék maradjon.

Ökoturizmus, pihenés a természetben a Hotel Kardosfa*** vendégszeretetének köszönhetően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése