2011. július 13., szerda

Főúri elegancia a fenyőerdő ölelésében


Inárcs község Budapesttől mintegy 30 km-re az Ócsai Tájvédelmi Körzet területén fekszik. Csodálatos, szinte egyedülálló környezetben, egy 34 hektáros erdőben található kastélyhotel sajátossága, hogy ott minden évszakban teljes pompáját mutatja a természet, családias és egyben változatos programokat kínáló nyugalmas sziget.

A Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** azok számára tökéletes választás, akik teljes kikapcsolódásra, kényeztetésre, romantikára és a természet közelségére vágynak exkluzív helyszínen.

A szálloda 48 szobával rendelkezik, melyből 45 db kétágyas, 1 db egyágyas és 2 apartman.
Berendezésük a kúria jelleghez méltó, ízléses és szép.

Konferenciák, tréningek, rendezvények kedvelt helyszíne.  4 darab, különböző méretű konferencia teremmel rendelkezik, melyek 25, 40, 60, illetve 100 fő befogadóképességűek, technikailag jól felszereltek. A terület adottságaiból adódóan lehetőség nyílik csapatépítő tréningek szervezésére is.

Minden feltétel adott egy romantikus esküvő helyszínéhez: egy kecses és elegáns kúria kovácsolt vaskapuval, a természet közelsége, rózsákkal szegélyezett sétány, egy tó, közepén kis szigettel. A barátságos személyzet és a vendégszeretet együttesen lehetővé teszik, hogy az ifjú pár „Legboldogabb napja” valóban szép emlék maradjon.

A szálloda wellness szolgáltatásokkal is rendelkezik. Egész évben beltéri medence, jacuzzi, infra- és finn szauna, fittness terem és masszázsok gazdag választékával kényeztethetik magukat. Nyáron ezek a szolgáltatások a fenyőfák árnyékot adó lombjai között megbújó kültéri melegvizes medencével bővülnek.
További programlehetőségek: futószáras- és tereplovaglás, lovaskocsikázás, kerékpárkölcsönzés.
10 fő érdeklődő esetén borkóstolás, bogrács- és grillparty, valamint rétesház látogatás is választható kikapcsolódás.

A hotelben két étterem kényezteti a vendégeket. Tavasztól őszig szabad terasszal bővítve a látvány is fokozza az ízek élvezetét. A konyhából előkerült finomságok, a nap bármely szakában, legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, még kellemesebbé tehetik a napot.

„Exkluzív helyszín, elegancia a természet ölelésében! Olyan, mint ha fényévekre lennének a fővárostól és annak nyüzsgő zajától, miközben alig több mint harminc kilométert kell megtenniük Inárcs határáig.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése