2011. július 22., péntek

Impozáns palota a nyugat-balatoni régió legtágasabb szobáival


Hévíz több mint kétszáz éves fürdőhagyományokkal rendelkező város Zala megyében. Itt található Magyarország hét természeti csodájának egyike, a világon egyedülálló természetes tőzegmedrű tó. Turisztikai szempontból a főváros után Hévízen a második legtöbb az eltöltött vendégéjszakák száma.
A városban szívesen fogadják az utazókat, a gyógyulni, pihenni vágyókat.
Szép természeti környezetben, kétszáz méterre a tótól, impozáns, átriumos épületben várja vendégeit a Hotel Palace****.

A szállodában 165 tágas szoba és apartman található, ahol családias hangulatban, négycsillagos kényelemben és kényeztetésben részesül, aki hosszabb-rövidebb időre élvezni szeretné a hotel által nyújtott szolgáltatásokat.
Kétágyas szobáik átlag 30, az apartmanok 40 négyzetméteresek, többségükben erkélyesek. A két légterű apartmanok a családok pihenéséhez a komfortérzést biztosítják.

Elegáns környezetben, természetes fénnyel megvilágított, tágas rendezvényterem áll a konferencia-, üzleti- vagy családi rendezvények szervezői számára. A 110 fő befogadóképességű konferenciaterem technikai felszereltsége minden igényt kielégítő. Az étteremmel szomszédos, szeparált különterem alkalmas tréningek, tanfolyamok, céges rendezvények lebonyolítására. A megvalósítás kulcsa a szálloda csapatának a kezében van, felkészültségükkel és lelkesedésükkel a sikeres rendezvények szolgálatában állnak.

A gyógyászati szolgáltatások mellett a wellness szerelmesei valódi paradicsomra találnak a szállodában. A hagyományos szolgáltatások mellett beauty kezelések és alternatív masszázsok biztosítják a tökéletes testi-lelki formálódást. A „testsúlyközpont-eltolódás” alapjain nyugvó Yumeiho masszázs által helyreáll a test szimmetriája, a bangkoki eredetű tradicionális Thai masszázs egyesíti az akupresszúra, a jóga és a reflexológia elemeit. A szervezet öngyógyulását segíti elő a nyomásokból és nyújtásokból összetevődő japán Shiatsu masszázs. A szálloda wellness részlegében az embert a maga teljességében látják és kényeztetik.

Legyen szó egy finom, kiadós reggeliről, ízletes Palace ebédről vagy vacsoráról, a kínálat ínyenc és bőséges. A hotel Monarchia étterme visszafogott árakkal, szép környezetben várja a szállóvendégeket és a turistákat egyaránt. Az étlapon a könnyed, nemzetközi jellegű fogások mellett néhány hagyományos magyar specialitás is megtalálható. Az ételekhez kitűnő borok széles választékából válogathatnak a kulináris élvezetek tisztelői.

A nyugalom perceiben a Walzer Kávézó és Bár gondoskodik a ráhangolódásról egy-egy csésze tea- vagy kávékülönlegesség és sütemény kíséretében. A természet közelebb kerül a vendégekhez, ha ezt az élményt a kávézó teraszán élvezik.

Négycsillagos kényelem, családias miliő, gasztronómia, wellness és gyógyászati szolgáltatások Hévíz belvárosában, közel a hévízi gyógytóhoz. Minden egy helyen a kényelemhez szíveslátással: HotelPalace****

Hévízen járva kóstoljunk bele Magyarország egy kis szeletkéjébe. Hévízi tó, természeti csoda. 1 perc Magyarország:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése