2011. július 6., szerda

Tökéletes kényeztetés az ország legősibb településén

Zalakaros Magyarország legkisebb lélekszámú városa, melyet a közel ötven éve végzett kőolajkutatások nyomán 1000 méteres mélységből fakadó 96 fokos termálvíz tett híressé. A kedvező feltételek mellett meghonosított római fürdőkultúra szokásai keresett üdülőhellyé tették a várost. A zalai táj szépsége, a romantikus hangulatú szőlőhegyek, gyümölcsösök, erdők, ligetek, lankák és halastavak szemet gyönyörködető képet tárnak az ide érkezők szeme elé.
A Zalakaros szívében, édenkerti környezetben fekvő családbarát, wellness- és konferenciaszálloda; a Hotel Karos Spa****superior egész évben várja a családokat, párokat, egyedülállókat és a cégeket egyaránt.
221 egyedileg klimatizált szobája, a szobatípusok variációja lehetővé teszi, hogy igazi háromgenerációs, családbarát szálloda szolgálja a vendégek kényelmét.
Konferenciák, rendezvények színhelyeként, a szolgáltatások széles skáláját igénybe vehetően, közel 300  részére garantálják a sikeres megvalósulást
A gyógyulni és kikapcsolódni vágyók, programokat kedvelők egyaránt kellemes napokat tölthetnek a szálloda vendégeiként
A tökéletes „Spa” érzésről a 4000 négyzetméteres Harmónia Spa wellness részleg, a Spa Uszoda- és Szaunavilág gondoskodik.
A gyógyulást, pihenést, kikapcsolódást kulináris élvezetek teszik teljessé. A szálloda Éden éttermében, nyáron a Grillkertben a hazai és nemzetközi konyha remekeit élvezhetik a vendégek. A wellness életmód részét képező reformtáplálkozás hívei is részesei lehetnek az evés okozta örömöknek. A Cafe Bar és a Hajóbár az ellazulás óráiban áll a vendégek rendelkezésére.
A Hotel Karos Spa a tökéletes kényeztetés szigete, ahol mindenki -gyerekek és felnőttek - megtalálja saját igényének megfelelő kikapcsolódási formát.

Hotel Karos Spa****oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése