2011. július 28., csütörtök

Színvonalas vendégvárás öt templom ölelésében, a „hírös” városban


Hazánk nagyvárosai közül Kecskemét van a legközelebb az ország mértani középpontjához. Bács-Kiskun megye székhelye, a történelmi hagyományok és a modern törekvések együttélésének élő példája.  A város sokszínű kulturális élete hozzájárul a térség idegenforgalmi vonzerejéhez.
Az ország egyik legszebb főterén, a történelmi belvárosra néző, egyedülálló kilátással épült az Aranyhomok Business és Wellness Szálloda****,

Pihenni, kikapcsolódni vágyó utazók számára 108 szoba áll rendelkezésre. 35 standard-, 66 superior- és 3 business szoba, valamint 4 lakosztály szolgálja a vendégek kényelmét.
A superior kategóriájú lakrészek erkélyeiről a város csodás főtere látható, az üzleti szobák ablakai az utcára néznek. A megújult köntösben pompázó lakosztályok közül a nagyobbak fürdőkádasak, a kisebbek zuhanyzóval ellátottak.

A szálloda technikailag jól felszerelt Széchenyi- és Tükörterme alkalmas konferenciák, üzleti- és baráti találkozók, családi rendezvények lebonyolítására.

A 420 négyzetméteres wellness részlegben  élménymedence, pezsgőfürdő, szaunák, aromaterápiás gőzfürdő, fittness terem várja a kikapcsolódni vágyókat. A japán akupresszúrás technikán alapuló stresszoldó, méregtelenítő Shi zen d-tox masszázs különleges élményben részesíti a testet és lelket egyaránt.

A szálloda klimatizált Mediterrán Éttermének étlapján a magyaros és nemzetközi konyha változatos ételkülönlegességei találhatók meg.

Petőfi Sándor egykoron „hírös” városként említette Kecskemétet. A jelzőre rászolgált a város, hiszen harmóniát teremtett a múlt, a jelen és a jövő között. Őrzi történelmi és kulturális hagyományait, természeti adottságait, a jelenben a jövőre gondolva építkezik. A puszta homokon virágzó mezőváros értékeivel arannyá változtatta a talajt. A vendéglátás „hírős” szállodája: Aranyhomok Business és Wellness Hotel**** 

Kecskeméten járva kóstoljunk bele Magyarország egy szeletkéjébe, 1 percben:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése