2011. július 29., péntek

Test és a lélek tökéletes összhangja a szépség és szerelem istennőjének kertjében


A nyugat-dunántúli dombvidéken, gyümölcsösök és szőlőhegyek ölelésében, virágos utcákkal, tiszta levegővel és a vidékre jellemző nyitottsággal fogadja az odalátogatókat Zalakaros. Számomra a „tiszta forrás” Zalában fakad, gyökereim oda nyúlnak vissza, és ebből táplálkozom. Erről a vidékről írva azt bánom csak, hogy tollam nem változhat ecsetté, mert hazánk eme  „zugával” egyetlen állandó jelző  kapcsolódik össze bennem: festői.

Miként a legenda szerint a tenger habjaiból kagylóhéjon kikelt Aphrodité, úgy örvendezteti meg a Kis-Balaton fővárosába érkezőket a Gyógyfürdő közelében található Hotel Aphrodite**** Venus***.

A mosolygós, családias hangulatú szállodában a Venus*** szárnyban 38 szoba található, melyek közül 1 lakosztály és 4-4 luxus- és családi szoba várja a vendégeket.
Aphrodite**** kényelme elegáns, meleg nyugodt hangulatú erkélyes, kétágyas luxus-, két légterű családi-, kiállatbarát- és antiallergén szobákban élvezhető. A romantikára vágyók minden bizonnyal a körágyas - pezsgőfürdős lakosztályt, a panorámában gyönyörködni vágyók a szálloda legnagyobb teraszával rendelkező Elegance és a View lakosztályokat választják.

Tréningek, konferenciák, baráti- és társas összejövetelek, családi rendezvények kedvelt színhelyei a technikai eszközökkel jól felszerelt konferenciatermek.

A wellness szerelmesei házon belül hódolhatnak szenvedélyüknek, a Római fürdő által nyújtott szolgáltatások közül csemegézve.
A pihenést és gyógyulást melegvizes medence, jakuzzi, finn- és infra szaunák, fittness- és billiárdterem használat, asztalitenisz, masszázs, gyógyászat segíti. A szabadtéri úszómedence és a squash pálya a sportolás élményét nyújtják.

Édenkertből mintagazdaságba vezet az út az echós szekéren, a Garabonciás farmra, ahol a vendégek az állatsimogatáson túl a lovaglás és íjászat rejtelmeibe is bepillantást nyerhetnek, miközben megismerik a szálloda egyediségének titkát, „A saját kertünkből főzünk” és a „Farmunk az éléskamránk” valódiságát.

Garabonciás pedig napsütötte kertjében érleli a nagymamák, édesanyák főztjének mással össze nem téveszthető alapanyagait.
A Korinthos étteremben a tájjellegű ételek, mint a dödölle és krumpliprósza mellett változatos ételek, bio zöldségekből és gyümölcsökből készített fitness ételféleségek csábítanak lakomára.
A látványkonyhában az ételek a vendégek szeme láttára készülnek.

A város szlogenje: "Meríts erőt a természet csodáiból!"  
A szálloda egy sziget a természetben, a természetes vendéglátás. 
Egy tökéletes hely: Hotel Aphrodite****Venus***

Zalakaros szépsége megfog és megtart. Megpróbáltuk az érzést szemléltetni 1 percben:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése