2011. augusztus 1., hétfő

Istenek ajándéka az utazóknak a Nagyerdő kapujában


A „kálvinista Róma” méltán nevezhető hazánk egyik gyöngyszemének, a Tiszántúl legnagyobb és legjelentősebb városa, melyet szellemi, gazdasági és idegenforgalmi szerepének is köszönhet. Debrecen nevének hallatán megjelenik előttem a tudás „temploma”, életem máig ható jelentőséggel bíró épülete, az Egyetem. A város említésekor dobogóra került Kelet-Magyarország első ötcsillagos szállodája a Hotel Divinus*****.
Elnevezése a „nomen est onem” elv alapján tökéletes. Isteni!

A szállodaiparban és a helyi hálózatban is meghatározó ötcsillagos hotel a követendő minta hívását sugallja. Hazánk legdinamikusabban fejlődő nagyvárosában, a nyugalom szép zöld szigetére egyedülálló fekvéssel épült szálloda testi-lelki feltöltődést kínál a pihenni vágyók és az üzleti életben dolgozók számára egyaránt. Építkezésében a klasszikus és a modern elemek harmóniája fedezhető fel.

Mediterrán hangulatban, modern köntösben pompázó klasszikus bútorokkal berendezett 179 szobával várja a vendégeket, melyek jelzői az elegancia és a kényelem, korszerűség és összhang.
Finom ízléssel berendezett, színvilágában uralkodóan bézs színű 150 kétágyas, klasszikus és kissé tágasabb 19 de luxe szobából gyönyörű panoráma nyílik a Nagyerdőre. 6 lakosztály két hálószobával és nappalival rendelkezik, 4 luxus lakosztály 120 négyzetméteren kínálja kényelmét.

A hotel üzleti „negyede” 5 konferenciateremmel rendelkezik. Az Ignis terem 220 fő befogadóképességű, az Elit terem több, mint 100 négyzetméterén elrendezéstől függ a résztvevők száma. A Terra, Aqua és Aeris szekciótermek kiválóan alkalmasak kisebb létszámú, személyesebb hangvételű üzleti-, családi- és baráti találkozók szervezéséhez. A fogadói oldalról biztosított a szakértelem, legmodernebb technikai háttér és technikusi ügyelet. „Minden jó üzlet alapja az átgondoltság és megbízhatóság.” Minden sikeres rendezvény alapja a megfelelő helyszínválasztás.

A szálloda wellness részlege az ép test és lélek összhangjának kényeztető édenkertje. Az úszó- és relaxációs medencéken túl pezsgő-, merülő-, ülő - és gyermekmedence várja a fürdés szerelmeseit. Szaunák, masszázs szobák és wellness bár teszi teljessé az élményt.
A karcsúsító- és egészségmegőrző programok a fitneszterem szolgáltatásaival és könnyű ételekkel garantálja a megvalósulás sikerét. Az emberi tényező szerepe nagyon fontos, így az edzőteremben személyi edző, az étteremben diétás szaktanácsadó áll rendelkezésre.

A hotel ötödik csillaga a gasztronómiai szolgáltatás, mely minden ízében divinus, vagyis isteni.
A Dominus étterem tájjellegű specialitásokkal, a nemzetközi konyha remekeivel várja a vendégeket, a Firenze étterem mediterrán ételek színeivel és ízeivel hat az érzékekre.
Minden igényt kielégít a látványkonyhás grillterasz, wellness bár és a kávézó. A szökőkút csobogásának megnyugtató monotóniája, a víz éltető közelsége párosul az édes ízek élvezetével, a cukrászda ínycsiklandozó csábításával. A kulináris örömök ötcsillagos kavalkádja.
A kínálat összeállításának üzenete: gazdag vagyok és változatos, őrzöm egészséged és elkápráztatom szemed-szád. Önmagáért beszél és mindenkihez szól.

Nagyvárosi környezet, zöldövezeti kényelem, diszkrét elegancia a Nagyerdő kapujában. Meghatározó élmény és kellemes emlék: HotelDivinus*****

Debrecenben járva legyünk gazdagabbak egy élménnyel. 1 perc Magyarország: Debrecen, Virágkarnevál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése