2011. augusztus 10., szerda

Vendégszerető család sikere a vendégek elégedettsége, Nyugat- Magyarország szívében


Bük az Alpok lábainál fekvő település, a sokszínű növényvilág, a változatos pihenés és a gyógyulás városa. Kőolaj után kutatva közel ötven éve forrásra bukkantak, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. A város nemzetközi hírű fürdővárossá épült ki. Neve világszerte ismert, évről évre nő az ide látogató gyógyulni és pihenni vágyók száma.

Két évtizeddel ezelőtt egy vendégszerető család öt szobás panziót nyitott a településen. Ismerve a vendéglátás titkait és felismerve az igényeket, a fogadó „felcseperedve” szép szállodává érett. Ma már két épületszárnnyal, egy évtizede saját gyógyászati központtal várja a vendégeket a Hotel Piroska***.

A szálloda 92 szobával rendelkezik, ahol 210 fő tud egy időben gyógyulni és pihenni.
Lehetőség van egy-, két-, három- és négyágyas szobák, valamit 3 igényes, két légterű, nappalival és hálószobával ellátott lakosztály közül választani. A zöldövezetre nyíló ablakok a természet közelségét, a nyugalom érzetét keltik.

Tanácskozások, üzleti találkozók lebonyolítására 40 fő befogadóképességű, előnyös elhelyezkedésű konferenciaterem áll rendelkezésre. A konferencia résztvevői számára biztosítottak a technikai eszközök. A rendezvények sikerét növeli, hogy a szálloda személyzete az alapellátástól a leggazdagabb büféebédig, a szervezők minden igényét megvalósítja.

A keleti bölcsek nyomdokain járva, a feng shui szabályait figyelembe véve épült és fejlődött a szálloda wellness részlege. Változatos szaunavilág, élménymedencék, külső, napozóterasszal ellátott medence, a 7 csakrának megfelelően berendezett masszázshelyiségek és  számos pihentető élményt nyújtó szolgáltatás található a test-lélek-szellem hármasának épülése érdekében. Az aromaterápiás gőzfürdő, a tepidárium színes fénylámpái teszik teljessé a kényeztetést.
A családbarát szálloda a család minden tagja számára is tartogat meglepetéseket. A gyermek élménymedencénél játszótér, a külső medencénél csúszda várja a gyerekeket, a legkisebbek számára a pihenőtérben babaágy és pelenkázó is megtalálható.

A 200 fős étteremben a gasztronómia szerelmesei számára a magyar-és a nemzetközi ételek bőséges választéka szerepel az étlapon. A soproni borvidék jellegzetes és különleges borainak kínálatából minden vendég megtalálja az ételhez vagy az alkalomhoz illő innivalót.


Minden évszakban felejthetetlen élményt nyújt a programok sokasága. Élőzenés vacsorák, játékestek, ünnepekhez kapcsolódó gyermekprogramok, animációs sportprogramok, kirándulások, vezetett túrák szervezése a megelégedettség érzésével tölti el a szálloda vendégeit. Az „Ide vissza kell térni!” érzés önmagáért beszél!

Mindent egy helyen a családok felüdüléséért egy vendégszerető család kínálatával: Hotel Piroska***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése