2011. augusztus 24., szerda

Kellemes pihenőhely a „Csipkekészítők hazájában”


Hatszáz éves egykori mezőváros fekszik a Duna-Tisza közi homokhátság legmagasabb részén. Környékén bőven terem a gyümölcs- és a szőlő, negyedszázada pedig a „Szőlő és a bor” városa” címet birtokolja. Idegenforgalmi vonzerejét gyógyhatású vizének köszönheti. Mégis nevének első hallásakor talán sokunknak a világhírű népművészeti terméke, a több, mint százéves halasi csipke jut az eszébe. Ha kerek világukat Izlandtól Ausztráliáig tekintjük, nincs egy pont, ahol ne ismernék e hungarikumot. Jellegzetes, különleges és egyedi termék, mely a földkerekség minden pontján azt jelenti, hogy magyar.

Eszünkbe sem jut gondolkodni a névválasztás okán, amikor megpillantjuk a város szívében, nyugodt környezetben épült háromszintes szállodát.  Közel harminc éve fogadja szeretettel a vendégeket és kellemes, családias hangulatú, nyugodt kikapcsolódást kínál számunkra a Csipke Hotel***.

Központi fekvése kényelmes a városi sétákat kedvelőknek és az aktív pihenést választóknak egyaránt.

65 vendég tartózkodhat egy időben a szálloda 30 szobájában, melyek közül 16 standard, 9 standard plusz és 5 superior kategóriájú. Minden lakrészhez erkély tartozik és többségük légkondicionált. A standard plusz szobák különlegessége az egyedileg szabályozható hűtő-fűtő rendszer. A nagyobb alapterületű, modern berendezésű superior szobák egyike akadálymentesített.

A 170 négyzetméter alapterületű, újonnan elkészült négy részre szekcionálható konferenciaterem elegáns helyszínnel, kiváló technikai háttérrel, teljes körű rendezvényszervezéssel és lebonyolítással szolgálja ki a családi rendezvények, találkozók, konferenciák, csapatépítő tréningek résztvevőit. Szép környezetben tehető felejthetetlenné egy esküvői vacsora és az azt követő mulatság.

Az ellazulásról, feltöltődésről a hotel új épületrészében kialakított wellness szolgáltatások gondoskodnak. Ha valaki lazító, alakformáló szórakoztató edzésre vágyik, akkor a Spin Racing kerékpár – fitness, az aerobik elemeket tartalmazó kerékpáros mozgásforma kiváló választás. Egyhelyben tekerve, akár a hegyekben is képzelhetjük magunkat.

A szálloda exkluzív, 60 fős étterme és nyári időszakban a terasza is, a test és a lélek számára felüdítő étkezések helyszíne. Az étlapon található étel- és italválaszték, a gondosan készített remekek asztalra tálalt üzenete: „Hozzáértőktől a hozzáértőknek”.

Kiskunhalas környéke számos látnivalót kínál a barangolni vágyóknak. Barátságos mosollyal, családias hangulattal várja vissza a megfáradt utazókat a Csipke Hotel***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése