2011. augusztus 2., kedd

Madárcsicsergős kikapcsolódás a Lővérekben


A Nyugat kapujában a Soproni-hegység csodaszép völgyében találjuk a húség és szabadság városát. Kapujában a jelképpé vált Tűztoronnyal őrzi múltját és műemlékeit, hagyományápoló múltjáért a műemlékek városa jelzőt is kiérdemelte.
Bármely pontjáról szemlélve a várost, feltűnik a környezet és az építészet tökéletes harmóniája. A várost ölelő táj felfedezésekre invitálja az idelátogatókat, cserébe szubalpin klímájával, kilátóival, forrásaival, gesztenyéseivel és erdeivel a valódi pihenés élményét nyújtja.

Az egykori íjászok őrhelyén, Nepomuki Szent János védelme alatt, a várostól délre és nyugatra elterülő dombvidéken, a Lővérekben, gyönyörű erdei környezetben épült Sopron legújabb wellness apartman szállodája a Saphir Aqua Aparthotel ****.

A hotel 30 különböző méretű apartmannal várja a vendégeket. Családbarát szálláshely, a kényelmesen berendezett és minden igényt kielégítő lakrészek akár egy öttagú család gondtalan és kényelmes üdülését is biztosítják. A panorámakínálatban is válogathatnak a vendégek. Az apartmanokhoz tartozó tágas erkélyekről vagy teraszokról a csendes erdőre, a Strandfürdőre vagy a Csúszdaparkra nyílik kilátás. A madarak reggeli füttykoncertje akár a hotel tetején található panoráma teraszon elfogyasztott reggeli kísérőzenéje is lehet.

A lakrészek választéka minden korosztály igényeit kielégítik. A superior franciaágyas apartmanok mellett a nagy alapterületű, tágas, két légterű 4 ágyas lakosztályok konyhasarokkal és étkezővel felszereltek. Nagycsaládosok tökéletes kényelmét biztosítják a főzési és étkezési lehetőséggel felszerelt superior 5 ágyas lakrészek.

Az ellazulásról, a felhőtlen szórakozásról a hotel wellness részlege gondoskodik. Minden évszakban megtalálhatók a kikapcsolódás lehetőségei. A szállodához kapcsolódó élménycsúszdák a nyári napok hűsítő színhelyei, télen a fedett uszodában frissülhetnek fel a vendégek. A legkisebb „lakók” a gyermekjátszóban szakképzett óvónők segítségével mélyedhetnek el a játék nyújtotta örömökben.

A sport szerelmesei két keréken fedezhetik fel a környező táj szépségeit, erdei utakon edzhetnek a nordic walking követői.
A teniszezni vágyók salakos vagy kemény műanyag borítású pályák közül választhatnak.

A „kékfrankos” fővárosa hívogatja vendégeit. Ahol minden megtalálható a családi kikapcsolódáshoz, a víz és a természet közelségében, idegenben otthon: Saphir Aqua Aparthotel ****.

Sopronban járva pillantsunk be Magyarország ékszerdobozának egy programjába. 1 perc Magyarország:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése