2011. augusztus 4., csütörtök

Csodaforrás városának „aranya”


Hajdú-Bihar megyében, a megyeszékhely közelségében található hazánk egyik legnagyobb termálvizű fürdőhelye. Hajdúszoboszló természeti adottsága, a közel 90 éve felfedezett gyógyvíz és a belvárosa miatt kedvelt turisztikai célpont.

Harmadik születésnapját ünnepli a város legimpozánsabb szállodája, a Hotel Aurum****. Latin nevének jelentése arany. Nemes és időtálló, mindenkor a minőség fémjele. A négy csillag fényesen ragyog és öregbíti a város vendéglátásának hírnevét.

Az elegáns épület és környezete magával ragadja a tekintetet. Tekintélyt parancsol, összességében a tisztaság és rendezettség látszatát kelti. Nemes egyszerűségében pompázatos. Esti kivilágításban aranyzuhatag omlik alá az épület homlokzatán.

A szálloda szobái átlagon felüli méreteikkel és kényelmükkel egyedülállók. 55 db szoba, melyek közül 17 családi lakosztály mindegyike légkondicionált és konyhával felszerelt. Közülük 24 a standard-, 14 tágas erkéllyel rendelkező superior szoba, 15 db négy férőhelyes De luxe- és 2 exkluzív, 80 négyzetméteres Aurum lakosztály szolgálja a vendégek kényelmét.
a lakosztályokban hálószoba, nappali és kádas fürdőszoba található. A 6 férőhelyes Aurum lakosztály két fürdőszobás, tágas erkélyéről a Mátyás király sétányban gyönyörködhetnek a vendégek.

A wellness részlegben a szaunák és a hidromasszázs medence mellett több, mint tízféle masszázs-kínálatból választhatnak a testi-lelki megújulásra vágyók. Aki a titokzatosnak tűnő, misztikus elnevezésű kényeztetést választja, bizonyra nem csalódik  A lomi-lomi, mely hawaii nyelven érintést jelent, a kínálati palettán szerepel. A masszírozó mozdulatok, érintések ellazítják az izmokat és az elmét, az egész szervezet felfrissülését segítik elő a relaxáció által.

A hotel Thermál Centruma melegvizes  medencékkel, terápiás részleggel és szakemberekkel áll a gyógyítás szolgálatában,

Az étterem, kávézó és Aurum terasz hármas egysége szolgálja a gasztronómia isteneit. Ételválasztékban megtalálhatók a hagyományos- és a reformkonyha remekei, melyek méltán híresek messze földön, hiszen világ- és olimpiai bajnokságon dobogós helyen szerepelt mesterszakács „varázsolja” az ízeket. A kiváló ételekhez minőségi borok járnak. A tokaji történelmi borvidék lankáin termett szőlőkből, neves borászok közreműködésével kerül a kínálat az asztalokra.
A 300 fős teraszon nyárestéken pezseg az élet. A látványkonyha változatos grillételein kívül, ízletes, színes koktélok teszik hangulatosabbá a programokat.

A vendéglátás aranya: Hotel Aurum****

Hajdúszoboszlói Nyár 1 percben: 1 perc Magyarország:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése