2011. augusztus 10., szerda

Modern rezidencia otthonos kényelme


A Világörökség részeként számon tartott Budai Várnegyed, az ország háza, a kőoroszlánok védelme alatt álló Lánchíd, a főváros óriás parkja, a platánokkal ékesített Margitsziget szinte kézzelfogható távolságban található azok számára, akik úti célként Budapestet, pihenőhelyül egy modern, kényelmes és hangulatos szálláshelyet keresnek. Műemlékek által körülvéve, a közel 450 éves, eredeti formáját és funkcióját megtartott, török eredetű Király Fürdő közvetlen közelében nyitotta meg kapuit a minimalizmus stílusában épült Hotel Regnum Residence****.

A város közigazgatási-, pénzügyi-, kereskedelmi-  és turisztikai központjainak közelsége miatt a látványosságokat kedvelők, üzleti úton járók és kikapcsolódni vágyók számára is kedvező szálláshelyet kínál az egy éve működő elegáns szálloda.
A hotelben 49, kellemes színvilágú, tágas szoba várja a vendégeket. Barátságos, modern otthon látszatát keltő lakrészei superior kategóriában minimum 30 négyzetméteresek, többségükben erkélyesek. A belső kertre vagy a Király fürdőre néző ablakok megnyugtató kilátást biztosítanak  pihenés előtt. A lakosztályok 40-46 négyzetméteren, hosszabb tartózkodás esetén is maximális kényelemben részesítik a vendégeket.
Üzleti találkozók, tanácskozások szervezésének is ideális helyszíne a szálloda konferenciaterme. A 80 fő befogadóképességű, természetes fénnyel világított terem és a hangszigetelt 15 fős tárgyaló adottságai biztosítják a rendezvények sikerét. A terasz a szünetek pihentető hangulatát fokozza, a Regnum Galéria pedig elegáns fogadások szervezéséhez nyújtja a megfelelő hátteret.
A vendéglátás egyik sarokköve a kulináris örömök kellemes körülményeinek megteremtése és az ételek, italok minősége. Fiatal, modern szállodában az étkezések helyszíne illeszkedik a környezetbe, a tekintet számára a megnyugtató összképet biztosítva.
A Regnum Étterem kínálata a „meglepetést és íz élményt” nyújtja, Az étlapon a magyar- és nemzetközi specialitások széles választéka megtalálható. A 80 fő befogadóképességű étterem gála vacsorákhoz és családi rendezvényekhez tökéletes választás. Nyári időszakban a hűs és árnyas teraszán hangulatos és kellemes környezetben költhetik el a vendégek ebédjüket vagy vacsorájukat. A legnevesebb hazai bortermelő ízletes nedűi mellett tea- és kávékülönlegességek teszik fel a koronát a pihenés és kikapcsolódás óráira azok számára, akik kedvet éreznek a Lobby bár által nyújtott szolgáltatásokra. 
Minimál stílus, maximális kényelem a fővárosban. Hotel Regnum Residence****.

Budai Várnegyed, a Világörökség része, 1 percben:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése