2011. augusztus 11., csütörtök

Természeti csodák övezte feltöltődés


Az ország természeti adottságokban leggazdagabb területén, az Alföld és az Északi-középhegység találkozásánál, a Bükk-hegység északkeleti lábánál, a Sajó-völgyi dombvidék szelíd lankái között fekszik Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmincezer lelket számláló városa Kazincbarcika. Földrajzi környezete, a síkság, dombság, hegység és a völgy már önmagukban is ezernyi szépséget rejtegetnek, de együttesük a középkori várakkal és várromokkal, főúri kastélyokkal ékesítve valódi turistaparadicsomot varázsolnak.

A város szívében, a strandfürdő öthektáros parkjában, egy szórakoztató komplexum részeként tárta szélesre kapuit a vendégek előtt a Hotel Lukács***.
Környéke bővelkedik látnivalókban, a természetes és épített környezet megannyi apró csodája, földbe rejtve és messziről láthatóan, vonzáskörzetébe tartoznak. Lillafüred, Aggtelek, Szilvásvárad és számos turisztikai célállomás kiindulópontja lehet a szálloda. Egy hely, ahonnan jó elindulni és ahová kellemes visszatérni.

A hat éve nyílt modern szállodában tizenhat kétágyas - melyből kettő akadálymentesített -, hat darab pótágyazható szoba, valamint négy darab, akár négy fő elhelyezésére is alkalmas lakosztály áll a vendégek rendelkezésére.

A konferenciaterem és a különtermek kitűnő helyszínt biztosítanak családi- és céges rendezvények, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, 100 fő vendégszám feletti  esküvők és csapatépítő tréningek lebonyolításához.
A rendezvények jellegéhez, résztvevői létszámhoz mérten a szervezők választhatnak a 120 fős konferenciaterem, a 40-40 fős Rózsa terem és különterem, valamint 60 fő befogadóképességű  Angol terem között.  

A szálloda közvetlen szomszédságában finn-és infraszauna, masszázs, manikűr, fodrászat és kozmetika található. A sportolásra vágyókat négy kiváló minőségű salakos teniszpálya várja, bérelhető ütőkkel, valamint asztalitenisz és strandröplabda-pálya áll a mozgásigény kielégítésének szolgálatában.  A víz és a nap szerelmeseinek a nyár folyamán ingyenes strandbelépőt és törölközőt biztosít a hotel.

A Hotel Lukács*** épületéhez tartozó Strand Étteremben közel százféle étellel, borkülönlegességekkel, színvonalas kiszolgálással, minden pénteken és szombaton élőzenével várják a vendégeket.

Az esti kikapcsolódás, szórakozás igényes helyszínei a Tűzvirág éjszakai bár, a Queen’s biliárd pub és a szálloda emeletén berendezett pókerszoba.

Kirándulni, megpihenni, feltöltődni és élményekkel gazdagodva hazatérni, ez minden utazó álma. Az álmok teljesülésének egyik sarokpontja: Hotel Lukács***

Alig negyven perce a szállodától az Aggteleki csoda 1 percben:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése