2011. augusztus 29., hétfő

Napfényes vendégváró ház a régi Józsefváros főutcáján


Hajdanában ezen a környéken adtak einstandot a vörösinges Pásztor testvérek a Pál utcai fiúknak,. Nemecsek Ernőnek, Áts Ferinek, Boka Jánosnak és itt vált árulóvá Geréb Dezső. A közelben volt az egykori grund, a játék céljaira kialakított terület, ahol a gyerekek felnőtt módjára élték mindennapjaikat.

Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában közel 125 éve indult el az első villamos. A főváros központja legnagyobb sugárútjának közelében épült szálloda elhelyezkedéséből adódóan közelében tudhatja a legfontosabb látnivalókat az utazók számára.

A nosztalgia jelen van felgyorsult világunkban is, a pezsgő lüktetésben a boldog békeidők hangulatát idézik a kisipari múlt emlékei, a kávéházak, kertvendéglők és kiskocsmák. Megnyugtató pihenőhely a város forgatagában a Baross utcában épült Hotel Casa Sol Apartment  Hotel****, a Napfény Háza.

A szállodában 38 tágas, világos, szoba várja a pihenni vágyókat. A szobák és apartmanok füstmentesek, komfortjuk minden igényt kielégít.
A 33 négyzetméteres standard apartmanok mindegyike konyhával és fürdőszobával felszerelt, kényelmesen berendezett. A két különálló szobával rendelkező lakrészek alapterülete 63 négyzetméter, francia- vagy ikerággyal választhatóak.

Az otthontól tartósan távol kényszerülők számára ideális a hosszabb tartózkodása berendezett apartmanok kínálata. A vendégek távol az otthontól sem nélkülözik annak melegét és biztonságát. Az elegancia és kényelem, a modern kor technikai felszereltségének használatával kellemes összhatásban valósul meg.

Egy gazdag svédasztalos reggeli után jól indul a nap és a városi séták, turisztikai látványosságok felfedezése, üzleti találkozók után jó ide visszatérni.

Valódi pihentető, szórakoztató élményekkel gazdagodhatnak a vendégek a keleties hangulatú 
Casa Sol kávézóban, a bensőséges, lágyan duruzsoló bárhangulatban. A kerthelyiség, akár egy sivatagi karavánút fontos állomása is lehetne. Az Oázisban gyakoriak a folklór estek vagy lágy gitármuzsika mellett töltődhetnek a megfáradt vándorok.  

Elegancia, kényelem és vendégszeretet a fővárosban: Casa SolApartmant Hotel****

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése