2011. augusztus 3., szerda

Háromcsillagos vendéglátás a Dunakanyar legfelső városában

A Dunakanyar legfelső városa a Pilis-hegység és a Duna találkozásánál fekszik hazánk egykori fővárosa, Esztergom. Neve összefügg a legnagyobb magyarországi templom említésével. A város szépsége és látnivalói,  Dunakanyar nyugati kapujába vonzzák a látogatókat.
A Bazilika lábainál épült a város egyik szállodája a Hotel Esztergom***.

Közvetlenül a két Duna-ág találkozásánál fekvő szálloda kiváló környezeti adottságokkal rendelkezik.
36 elegáns, komfortos szoba várja a vendégeket. 31 egy-és kétágyas, 3 db háromágyas szoba és 2 apartman közül választhatnak az utazók. Minden szoba fürdőszobával felszerelt, az apartmanok franciaágyas hálószobából és nappaliból állnak. Az erkélyekről élvezhető a környék panorámája.

Konferenciák, családi-, baráti- valamint üzleti rendezvények céljaira a szállodában két termet alakítottak ki. Az étterem mellett található Kis-Duna terem természetes megvilágítású, mobil bútorzattal felszerelt és 60 fő befogadására alkalmas. A harmadik emeleten maximum 25 fős rendezvény igényeit tudja kielégíteni a klimatizált, tetszés szerint bútorozható Panoráma terem.

Nyáron hangulatos folyóparti terasszal üzemel a szálloda Duna étterme. A vendégek megkóstolhatják a hagyományos magyar specialitásokon túlmenően a nemzetközi konyha remekeit is,

 A szálloda szomszédságában épült Aquasziget Élményfürdőben élvezhetik a vendégek a wellness szolgáltatások nyújtotta örömöket a különböző medencék, csúszdák, szaunák és játszótér nyújtott lehetőségekkel. A sport szerelmesei a Prímás- szigeten hódolhatnak szenvedélyüknek, ahol minigolf-, tenisz- és fallabdapályák állnak rendelkezésre. A lovaglás és repülés sem maradhat ki az élmények közül.

300 méteren belül megtalálhatók a város nevezetességei, de a város határit elhagyva könnyen megközelíthető a visegrádi Fellegvár, Dobogókő, a Rám-szakadék és számtalan látnivaló  festői Dunakanyarban.

Esztergom a Dunakanyar egyik gyöngyszeme, a szíveslátás helyszíne: Hotel Esztergom***. 

1 perc Magyarország: Esztergom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése