2011. július 12., kedd

Szívélyes vendéglátás Szent Márton szülővárosában


Szombathely bővelkedik legekben. Magyarország első városa, Püspöki Palotájában található az ország első múzeuma. Itt található a Kalandváros, Európa legnagyobb játszótere.  Legszebb részén, történelmi látványosságok gyűrűjében, Pelikán Parkkal szemben egy több mint száz éves épületben és a város legelegánsabb éttermével várja vendégeit a Park Hotel Pelikán****.

43 tágas, légkondicionált, elegáns, nagy belmagasságú szoba közül válogathatnak az utazók, melyek közül a főépület első és második emeletén találhatók az előkertre és a Pelikán parkra néznek. A tetőtéri szobák tágasak és otthonosak.

Ideális helyszín konferenciák lebonyolításához a 100 fő befogadóképességű, szekciókra osztható konferenciaterem és a Tóvendéglő rendezvényközpontban a 400 fős, két szekcióra osztható bálterem.  Minden egy helyen megtalálható egy sikeres rendezvény létrejöttéhez. Természetes fények, beépített hangosítás, otthonosság érzetét keltó szőnyegborítás, valamint vezetékes- és vezeték nélküli szélessávú internet hozzáférés.

A wellness részlegben impozáns látványt nyújt a szálloda tizenkét méteres, üvegtetővel fedett uszodája. A vendégek térítésmentesen vehetik igénybe a pezsgőfürdőt, a finn- és az infraszaunát. Masszázs, hidroterápiás kényeztető kezelések és sókamra teszi teljessé a kínálatot.

A modern Villa Pelikán étterem belső kialakítása révén eleganciájában is a barátságos légkört és hangulatot teremti meg. Üvegfalu Télikertje a svédasztalos reggelik helyszíne.
A romantikára vágyók kellemes estét tölthetnek el a meleg színekkel és fényekkel hívogató és marasztaló bárban.  

A pelikán közel félméteres csőrével csúcstartó a madárvilágban, a Park Hotel Pelikán**** élen jár a magyarországi szállodák sorában.

Magyarország egy kis szeletkéje 1 percben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése