2011. július 13., szerda

Négy évszak a magaslaton – egyedülállóan és kiemelkedően

Galyatető az ország második legmagasabb hegysége, a Mátra híres üdülőhelye. A mérsékelt szubalpin klímának köszönhetően a levegő kristálytiszta és gyógyító hatású. Itt  található az ország egyetlen magaslati szállodája, egy öt hektáros park közepén, közel ezer méter magasságban. A patinás, születését tekintve lassan „szépkorúvá” érő Hunguest Hotel Galya**** páratlan a maga nemében.

A négy évszak élményszállodája közkedvelt a természet szerelmesei, a kényelemre, kikapcsolódásra vágyó családok számára. Panorámája mindent elmesél, amit a természetről tudni érdemes.

A szálloda 129 színvilágában mediterrán hangulatú szobával rendelkezik. 9 db szoba „De Luxe” kategória: jacuzzival és kandallóval, vagy jacuzzival és panoráma erkéllyel. Erkélyes lakosztálya a Kékes felé néző, nem dohányzó, három légterű, a nappaliban kandallóval. Több mint 50 szobája „Superior” minősítésű, parkra néző kilátással. A vendégek válogathatnak továbbá „Classic”-, „Connect”-, „Családi” szobák és 5 db apartman közül. A választék bőséges és minden igényt kielégítő

Magyarországon egyedülálló körpanorámás, légkondicionált, 300 főt befogadó, legmagasabb színvonalú technikával felszerelt, erkélyes terem szolgálja ki a rendezvény- és konferenciaszervezők, valamint a résztvevők igényeit. Ezen kívül további 4, természetes fénnyel, modern technikai háttérrel rendelkező szekcióterem vehető igénybe.

A wellness részleg korosztálytól függetlenül felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást kínál. Többféle medence, szauna és masszázs lehetőség szolgálja a vendégek komfortérzetét, a tökéletes felüdülés érzetét nyújtva.

A szálloda a családok „barátja”, a felnőttek kényelmének biztosításán túlmenően a gyerekek számára is igazi paradicsomot teremt. Nagy kalandok várnak itt az „aprónépre” a Vadasparkban, Kalandparkban, X-Box szobában, Bambi kuckóban.  Igazi birodalom sok játékkal, játszótérrel. Minden egy helyen, amiről egy gyerek álmodik. A játékos kedvű felnőttek is bebocsátást nyerhetnek a „falak” közé egy-egy közös családi programra, vetélkedőre. Kedvük szerint kincskeresők, csillagászok vagy a számháborúk hősei is lehetnek.

A mediterrán élménykonyhával felszerelt Mátra- és az elegáns Panoráma étterem ízletes ételei nemcsak a felnőttek, de a gyerekek is számára is gondoskodnak az evés örömeinek élvezetéről. Gombóc Artúr palacsintája egy kiváló Bambi koktéllal bizonyára ellenállhatatlan.

Négy évszak, négy csillag, páratlan és kihagyhatatlan élmény a Mátrában, a Hunguest Hotel Galya****


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése