2011. július 26., kedd

Fénylő csillagok a dzsámi városában, Makár óbester névjegyével


Magyarország ötödik legnagyobb, műemlékekben és kulturális értékekben gazdag városa Pécs. Északról a Mecsek ölelő védettségében, délről nyitottan őrzi múltját és építi jövőjét, miközben virágzik a jelenben. A déli megközelítés jellemzi a város mindennapjait. Nyitott az újra és örömmel fogadja be a történelmi környezetébe. Közel a belvároshoz, parkosított környezetben található az építészetileg igényesen formált 7000 négyzetméteres posztmodern Hotel Makár Sport & Wellness****

60 db három- és négycsillagos, modern bútorozású szobával várja a vendégeket. Háromcsillagos standard west és standard east szobái közül az előbbiek a motelszerű földszintes épületrészben, az utóbbiak a kétszintes épületben találhatók, virágos, tornácszerű folyosóról nyílva.
A központi épületben alakították ki a négycsillagos superior kategóriájú lakrészeket. A superior contact, - maxi, - akadálymentesített és – antiallergén, bio szobákban minden igényt kielégítő kényelmet biztosítanak. A legmodernebb berendezéssel ellátottak, kilátásként a városi panoráma vagy a csendes belső park képe választható. Mindez a szobákhoz tartozó erkélyekről élvezhető.
A szálloda ideális helyszín elegáns rendezvények, konferenciák, üzleti- és családi találkozók megtartásához.
A földszinti többfunkciós terem 60 fő számára biztosít kényelmes elhelyezést. Az emeleti  terem közvetlen terasz- és kertkapcsolattal 150 fő befogadására képes. A legmodernebb technikával felszerelt konferenciaterem 80-, az éttermi belső terem 120 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. Biztosítja a sikeres rendezvények egyik meghatározó pontját, a helyválasztást.

Csodás élmények várják a látogatókat a wellness világában. Beltéri úszómedence, szaunák és jakuzzi mellett megtalálható a lábfürdő dinamikus változata, a Kneipp taposó medence, valamint a minden testrészre irányítható, csepplepergetős, hidromasszázs élményt nyújtó zuhanytemplom.

Az aktív kikapcsolódást kedvelők aerobik, bowling, tenisz, squash, karate örömeit élvezhetik, melyekhez megfelelő helyszínek és pályák állnak rendelkezésre, többek között egy jó megvilágítású, 2000 m2 alapterületű, hőszigetelt acélszerkezetű teniszcsarnok.

A hotel étterme az ízek szerelmesei számára változatos ételeket kínál a tájjellegű, tradicionális hazai és a nemzetközi konyha remekeiből állítva össze gazdag kínálatát.  Közvetlen kapcsolatban áll a virágos terasszal, melyen nyáresti grillpartik tehetik élvezetesebbé a pihenés óráit.
Elsősorban télen üzemel a százéves, eredeti formában felújított téglaboltozatú kétszintes borospince. A taverna különösen alkalmas borkóstolók, rendezvények megtartására is.

Egy szálloda mindennapjait, a vendégek megelégedettségét a háttérből a filozófia határozza meg. Az üzenet, mely az általános szabályok alapjain, de mindenkor testre szabott, egyedi és követendő. Jelen esetben alap a gazdasági vállalkozáson túlmenően a társadalmi szerepvállalás, a környezet aktív formálása, a lakókörnyezet és az ország fejlődése.
"a minőség elvárás, ha tetszik, ha nem..." Hotel Makár**** Sport &Wellness

A történelem lépten-nyomon felbukkan a városban. A Világörökség részeként "1 percben":  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése