2011. július 11., hétfő

Négycsillagos kikapcsolódás a Gyopáros-tó partján


Gyopárosfürdő Békés megyében fekszik, „az Alföld gyöngye"-ként emlegetett Orosháza központjától mintegy 3 kilométerre. Természetvédelmi területen, a Gyopáros-tó partján valódi édenkert a Gyógy-és Élményfürdő szomszédságába épített Hotel Corvus Aqua****.
A fürdő és a szálloda zárt, fűtött folyosóval kapcsolódik össze. A gyógy- illetve az élményfürdő területén, a fizikoterápiás és a wellness részlegben minden korosztály megtalálhatja a számára kellemes kikapcsolódási lehetőségeket, programokat.

A családias hangulatú, mediterrán elemekkel tarkított épületben összesen 36 szoba várja a vendégeket, melyből 8 lakosztály és 1 VIP lakosztály is rendelkezésre áll.

A szálloda kiváló helyszín konferenciák, rendezvények szervezéséhez is. Különleges adottsága, hogy a szobák és lakosztályok mellett a konferenciaterem is tóra néző panorámával és természetes megvilágítással rendelkezik

A hotel sokféle lehetőséget kínál mind a gyógyulni, mind a kikapcsolódni vágyó vendégek számára. A masszázsszolgáltatásai sorában a test-, talp-, hát- és lávaköves változaton túlmenően az édes csábításnak sem lehet ellenállni. A csokoládés- és mézes masszírozás kényezteti a bőrt és az érzékszerveket. Mind a bőr, mind a lélek számára tökéletes felüdülés..
             
A 80 fő befogadóképességű Étteremben és a 40 fős Tóparti teraszon asztali örömökben bővelkedhetnek a vendégek. A szálloda a mediterrán- és reformkonyha remekein túl a hagyományos békési ízeket, a hungarikumokat is felsorakoztatja.

."Vannak olyan helyek a világban, melyek az idők végéig belénk rögzülnek. Színeikkel, hangulataikkal, és nem utolsó sorban ízeikkel magukhoz vonzanak, és nem eresztenek el!..”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése